Skip navigation

8 anledningar att välja SAFE


Marknadens längsta och mest kompletta utbildning

Vi har valt att arbeta med lärarledd undervisning hela vägen, i samtliga delutbildningar till personlig tränare. Hela 200 timmars undervisningstid ingår där ämnesvalen och fördjupningarna är noga avvägda för att täcka en helhet och göra dig till marknadens attraktivaste tränare. Vi lägger mycket tid på att praktiskt utöva yrket och devisen ”Learning by doing” får ett nytt ansikte i och med denna utbildning.

 

Träffa dina blivande kunder

Via vår unika PT-praktik får du möjlighet att träna riktiga kunder, d.v.s. externa kunder som bokar in sig på elevpraktik. Detta innebär att du under utbildningens gång får prova på hur det är att jobba som PT, på riktigt. Detta är vi ensamma om att erbjuda!

 

9 av 10 får jobb efter SAFE-utbildning!

Undersökningar har visat att fler än 90 % av våra licensierade deltagare får arbete direkt efter sin utbildning hos oss. Det kan vi nästan kalla jobbgaranti. Vi har lång erfarenhet av träningsbranschen och av att utbilda personliga tränare. Vi vet vad du som personlig tränare behöver, vad dina kunder efterfrågar och vad arbetsgivaren kräver.

 

Välrenommerat utbildningsteam

Våra lärare har unika kunskaper inom pedagogik, kommunikation och ämnesspecifika områden och målet är att du som elev ska kunna utvecklas fullt ut, i den takt du själv önskar. För att göra utbildningarna så verklighetstrogna som möjligt har vi krav att samtliga utbildare jobbar aktivt i träningsbranschen. Alla våra lärare har självklart en gedigen och grundlig utbildning inom sina kompetensområden.

 

Alltid uppdaterade

Vi strävar efter att alltid hålla både oss själva och dig uppdaterad inom de senaste forskningsrönen och träningstrenderna. Inför varje utbildningsstart ser vi till att ha det rykande nya teorierna och praktiska momenten färdiga att presenteras. Genom det digitala webbaserade utbildningsmaterialet kan du på egen hand hålla dig uppdaterad med det senaste och ta del av nyheter/trender inom träning och hälsa.

 

Digitalt utbildningsmaterial

Vi erbjuder både digitala lösningar och traditionellt utbildningsmaterial – allt för att bidra till att din utbildning blir på det sätt som passar dig och för att maximera din inlärning. Genom vårt webbaserade verktyg kan du ta del av utbildningsmaterial och föreläsningar. Detta ger dig möjligheten att använda din laptop, smartphone eller läsplatta direkt i utbildningen.

 

Starka samarbetspartners

SAFE är Nordens ledande utbildningsföretag och därför har vi också knutit an oss de allra mest eftertraktade samarbetspartnerna. Vad sägs om ex. Polar, SATS, Exor Live och SISU idrottsböcker? Via våra samarbeten kan vi erbjuda dig som student hos oss kostnadsfria träningsmöjligheter och mycket fina förmåner i form av kraftigt reducerade priser på högkvalitativa produkter som en blivande PT kan ha stor nytta av.

 

Så in i Norden!
SAFE utbildar inom hela Norden; Stockholm, Göteborg och Malmö. Från finska Helsingfors i öster till norska Bergen i väst. På detta sätt finns det många utbildningsalternativ gällande språk, datum och lokalisation som passar dig. Helt enkelt; Vi finns där du finns. 

Back to top