Skip navigation

Jobba in hela PT-utbilningen på 15 veckor

En intervju med Stefan Silfvergren; PT, fotbollstränare och pappa.

 

På 15 veckor hade jag jobbat ihop hela PT-utbildningen!

 

”En förälder till ett av barnen som jag var fotbollstränare för, tipsade mig gång på gång om att jag skulle passa som personlig tränare och någonstans där mitt i allt tjat, väcktes min nyfikenhet” säger Stefan Silfvergren som nu arbetat som personlig tränare i dryga två år.

 

En månad efter avslutad SAFE utbildning kontaktades Stefan av SATS som erbjöd honom att komma till en träningsträff. Väl där blev Stefan anställd på momangen och har sedan den dagen i stort sett inte lämnat jobbet. Stefan berättar att han är väldigt målmedveten som person och att han därför satte upp tre stora mål direkt då han fick jobbet på SATS.

”Det första målet blev att jobba in de pengar jag betalat för utbildningen på SAFE, något som tog mig 15 veckor. Med andra ord tjänade jag in alla pengar på mindre än fyra månader! I och med det så räknades jag också som ’fullbokad’ - vilket var mitt andra mål. Mål nummer tre blev att vinna en av företagets säljtävlingar. Efter 9 månaders jobb blev jag den populäraste Small Group PT:n inom hela SATS koncernen.”

 

Sanningen bakom framgången, förutom tydliga mål, anser Stefan var hans flexibla inställning till hans målgrupp. Han bestämde sig för att tacka ja till i princip alla kunder, oavsett önskemål på dag eller tid samt att han skulle fokusera på att nå fram till sina kunder. Och när vi pratar med några av dem, så är det tydligt att han lyckats: ”Han ger mig en känsla av att vara speciell”, ”Han lyssnar och anpassar träningen just för mig”, ”Han får mig att klara av mer än jag trodde var möjligt”.

 

Stefan själv säger att det bästa med att arbeta som personlig tränare handlar om att vara en del av andra människors välmående och få bidra till en ökad balans.
”Jag har två och ett halvt år efter att jag började ’mitt nya liv som PT’, med ständigt nya högre mål, inte ångrat mig en sekund att jag valde SAFE utbildningen och en ny yrkesväg. Jag fullkomligt älskar det.”

 

Om du har frågor når du Stefan på 0707213903 eller stefan.silfvergren@sats.se

Back to top