Skip navigation

Om oss

Gör din dröm till verklighet. Lär dig mer om att må och prestera bra och hur du kan sprida det till andra. Vi har utbildningarna som får både dig och andra att växa.

SAFE är ett utbildningsföretag som är verksamt i Norden. Vi har utbildat Personliga tränare, Gruppträningsinstruktörer och Kostrådgivare i 25 år. De senaste åren har tusentals personer utbildats och vi vet att fler än 90 % har fått arbete efter sin utbildning. Vår vision är att bidra till att fler mår bättre och detta bekräftar våra deltagare att vi lyckas med. Vi bidrar till att de utvecklas, att de vågar och att de känner sig framgångsrika. Våra lärare har ett passionerat engagemang i sitt uppdrag. De är nyfikna och förväntansfulla inför varje ny utbildning och inför varje möte med en ny deltagare. Inför mötet med dig!

SAFEs pedagogiska inriktning – Learning by doing

Vi är övertygade om att alla människor har förmågan att lära sig nya saker. Att vi gör det på olika sätt och olika snabbt. Därför har vi byggt upp våra undervisningsmetoder på devisen; flera olika sinnen behöver engageras för maximal inlärning. I våra utbildningar blandar vi traditionell lärarledd undervisning med varierade inlärningsaktiviteter. Vi strävar ständigt efter att ligga främst och möta dig där du är. Våra utbildningar ger dig inte bara nya kunskaper, du kommer också att växa som människa i möten med andra människor. Du kan förvänta dig praktiska övningar för att engagera både hörsel, syn och känsel. Med ett helhetstänk kring hur människan fungerar och utvecklas ser vi till att du efter utbildningen praktiskt kan utöva ditt nya yrke!

Vi kan med stolthet rekommendera våra utbildningar till dig.

Välkommen till SAFE och lycka till med din utveckling!

Back to top