Skip navigation

Kostrådgivare

Kostrådgivare

För dig som vill inspirera och hjälpa andra människor att må bättre genom och coacha dom i hur dom kan planera sin kost och skapa sunda vanor. Du kommer lära dig att lägga upp hälsosamma och hållbara upplägg beroende på personens nuläge, önskade läge och eventuella restriktioner på grund av allergier eller preferenser.

 

Du kommer att få genomföra flertalet praktiska övningar för att öva på att aktivt lyssna, värdera och återkoppla med smartast strategi för just den individ som du har framför dig.

 

Ditt utbildningspaket

80 timmar lärarledd undervisning
Steg 1 – Kost i vardagen (48 timmar)
Steg 2 – Kostrådgivare (32 timmar)

Utbildningspaket

Boka nu och få specialpris på alla delar i utbildningen för Kostrådgivare:
Kost i vardagen och Kostrådgivare
19 995 SEK (Ord. pris 23 495 SEK)

Kost i vardagen

Stockholm 12 januari 2018 11 995 SEK Lägg till
12-14 + 19-21 januari 2018
Göteborg 23 mars 2018 11 995 SEK Lägg till
23-25 mars +6-8 april 2018
Stockholm 27 april 2018 11 995 SEK Lägg till
27-29 april +4-6 maj 2018
Malmö 31 augusti 2018 11 995 SEK Lägg till
31 aug - 2 sept + 14-16 september 2018
Stockholm 19 oktober 2018 11 995 SEK Lägg till
19-21 + 26-28 oktober 2018
Stockholm 22 februari 2018 11 500 SEK Lägg till
22-25 februari + 3 mars 2018
Göteborg 19 april 2018 11 500 SEK Lägg till
19-22 + 29 april 2018
Stockholm 7 juni 2018 11 500 SEK Lägg till
7-10 + 17 juni 2018
Malmö 4 oktober 2018 11 500 SEK Lägg till
4-7 oktober 2018
Stockholm 15 november 2018 11 500 SEK Lägg till
15-18 november 2018


Omfattning Kostrådgivare, steg 2 av 2

32 timmar lärarledd undervisning fördelat på 4 dagar (tors-sön)
Dagtid 08.00-17.00 (vissa tidsavvikelser kan förekomma), 100 % närvaro
Hemuppgifter utföres utanför undervisningstid
 

Förkunskapskrav

100 % närvaro vid utbildningen Kost i vardagen.

 

Innehåll

  • Analysera målsättning, startläge och personens förändringsbenägenhet
  • Hur  vanor effektivt kan brytas i praktiken
  • Samtals metodik
  • Kosttillskott – vem behöver dem? Vilka? Och hur mycket?
  • Tillsatser
  • Hur val av dryck kan påverka kundens resultat
  • Kostregistrering på data: skapa olika strategier för olika målsättningar och förutsättningar
  • Analysera kostupplägg
  • Praktisk kostrådgivning
Back to top