Skip navigation

PT360

PT360
En utbildning av experter - för framtidens experter.

 

PT360 är en helhetsutbildning som förbereder dig för de krav som en personlig tränare ställs inför - idag och i framtiden. Vi ser en ökad samhällsmedvetenhet kring hälsa, träning och välmående. Personlig träning har på tio år gått från att vara något ovanligt och exklusivt till att stadigt öka och bli något för alla, och det är en uppåtgående trend. Den ökade efterfrågan innebär att kundgruppen ser annorlunda ut idag jämfört med förut, med många skilda behov och anledningar till att börja träna. Kunder efterfrågar idag en varierad och individuell rådgivning, där ett helhetstänk kring träning, kost, återhämtning, stress och välbefinnande önskas.

 

Kommande starter för PT360 i Stockholm, Göteborg och Malmö

 

"Det märks både på utbildningens bredd samt upplägg att SAFE tänkt till kring hur just helheten ska täckas in. Teori för att förstå kroppens uppbyggnad och funktioner, Kommunikologi för att förstå att kroppen & knoppen hänger ihop. Träningsinstruktör - Förberedande PT för att lägga grunden till själva PT-delen där toppnivå inom träningskunskap uppnås och Kostrådgivning för att förstå att det du stoppar i dig i allra högsta grad påverkar ditt välbefinnande och träningsresultat.

     Att dessutom så viktiga ämnen som Folkhälsa och Stresshantering ingår är en stor fördel eftersom jag kommer träffa många människor som säkerligen är påverkade av det alltmer stressade och krävande samhälle vi lever i. Att få knyta ihop säcken med en Sales Bootcamp för att snabbt nå ut till potentiella kunder blev pricken över i:et."

- Jenny Jakobsson, tidigare deltagare.
> Hela intervjun

 

Utbildningen

PT360 är en utbildning under sex månader som kan genomföras på deltid vid sidan av arbete, där teoretiska och praktiska ämnen varvas. Utbildningen förbereder dig som vill kunna jobba som personlig tränare med fördjupad kunskap och förståelse för hur kommunikation, träning, kost och stresshantering hänger samman.

 

Vi inleder utbildningen med fyra veckors studier inom Kommunikologi, ”läran om det som är gemensamt i förändrings- och utvecklingsprocesser”. Här når du en kompetens som leder till att du kan genomföra framgångsrikt förändringsarbete, vilket du kommer att ha stor nytta av under hela utbildningen och i ditt yrke som personlig tränare.

 

I PT360 ingår alla tre steg för att bli personlig tränare (grundläggande teori, förberedande PT - träningsinstruktör, personlig tränare) och kostrådgivare. Vi avslutar utbildningen med folkhälsa, stresshantering och säljträning för att ge dig en bra utgångspunkt för att snabbt nå ut till många potentiella kunder.

 

Du som redan har gått vår personlig tränare- eller kostrådgivareutbildning, bygger endast på övriga delar PT360 innehåller.

 

 

Innehåll

 • Utbildningsintroduktion, uppföljning och avslutning, 2 tim
 • Kommunikologi©, 140 tim
 • Personlig tränare, 225 tim
 • Kostrådgivare, 56 tim
 • Folkhälsa, 4 tim
 • Stresshantering, 4 tim
 • Säljträning, 16 tim
  Totalt 447 tim
 • De timantal som anges är den lärarledda undervisningen. Egen instudering- och reflektionstid tillkommer.


  Paketpris: 99 950 sek (ord. pris 129 500sek) 

   

  PT360 Certifikat
  Detta certifikat får du som har 100 % närvaro på alla utbildningens delar och basic level certifikat i Kommunikologi.

   

  Så här anmäler du dig

  1. Kolla vilka datum som passar dig här

  2. Vill du delbetala eller funderar på finansiering, läs mer om Human Finans här

  3. Vill du läsa mer om PT360, kan du läsa utbildningsplanen 

  4. Har du frågor till oss, ring till 010-110 59 90

  5. Vill du anmäla dig skickar du ett mejl till oss, så kontaktar vi dig för fullständiga uppgifter samt önskad utbildninsstart. Klicka här

  Back to top