Inspirationskväll på Safe education
28/11/2019

Drömmer du om att jobba med träning och hälsa? Eller är du bara nyfiken på våra utbildningar?

Kom till oss torsdagen den 28/11 så berättar vi mer om våra utbildningar och erbjudanden! Under kvällen har vi extra fina erbjudanden till dig som anmäler dig till en utbildning. Alla som deltar är dessutom med i utlottningen av ett fint pris.

När: Torsdag 28/11
Tid: 18.00-19.30
Plats: SAFE Education, Vallgatan 11, vån 6 SOLNA
Mat: Vi bjuder på tilltugg!

Anmälan inspirationskväll Stockholm 13 februari

Jag godkänner villkoren

Anmäl dig i god tid. Begränsat antal platser.

Agenda

  • Personlig träning och digitalisering – Är du nyfiken på hur du som PT kan skapa en framgångsrik onlineverksamhet? Ta chansen och lyssna till Simon som själv byggt upp två framgångsrika PT-onlineverksamheter. Han delar med sig av konkreta tips och värdefulla insikter.

”PT online innebär att vi använder digitala kanaler för att förmedla individanpassade upplägg och råd. Det kan även innebära att vi använder digitala hjälpmedel såsom appar och wearables för tät kontakt med våra klienter, för uppföljning och coaching. Onlinebaserade tjänster är en del av framtidens PT-bransch!”säger Simon Forsberg, Format och Education Manager Nordic på SAFE Education

  • Du får chansen att träffa tidigare studenter som delar med sig av vad dom har tagit med sig från PT-utbildningen och vad de gör idag.
  • Dessutom kommer din potentiella framtida arbetsgivare finnas på plats för att svara på dina frågor.