Announcement 05.09.2019

Organisationsförändring

Simon Forsberg; ny Format and Education Manager Nordic på Safe Education/The Academy

Efter en lyckad rekryteringsprocess under sensommaren kan vi nu presentera Simon Forsberg som ny Format and Education Manager Nordic. I sin roll kommer Simon att vara ytterst ansvarig för att planera, utveckla och kvalitetssäkra våra tjänster/produkter och utbildningar i dess hela led. Som Format and Education Manager Nordic kommer Simon att vara drivande i den utveckling som krävs för att ta de båda förvärvade kompetensbolagen SAFE och The Academy framåt. En del av rollen inkluderar också ansvar för att utvärdera de tjänster och produkter som levereras idag, med syfte att kvalitetssäkra och optimera leveransen och därmed kundupplevelsen.

Simon Forsberg kommer ta över stafettpinnen efter Jonas Lissjanis som arbetat på SAFE under det första året och primärt haft uppdraget att smälta samman SAFE och Sport Club Education efter uppköpen av de båda bolagen. Jonas har nu slutfört sitt huvuduppdrag och kommer att gå vidare på nya uppdrag utanför SAFE som konsult. Jonas kommer att fortsätta verka i projekt framöver och kommer att vara kvar som utbildare, där han kommer att fortsätta att dela med sig av sig av sin branschkompetens inom PT-yrket.

Simon Forsberg har bred kunskap och erfarenhet inom träning och hälsa både professionellt och privat. Simon har startat och drivit flera egna bolag och har haft uppdrag i ledande positioner där han lyckats bli framgångsrik genom att bygga och utveckla framgångsrika och långsiktiga relationer med kunder och affärspartners genom målinriktade och strukturerade arbetsmetoder. Han har dessutom en gedigen utbildning i organisationspsykologi och KBT. Han har som löptränare coachat individuella idrottare och även team på träningsresor runt om i världen. Han har flera idrottsliga framgångar, bland annat triathlon där han senast tog hem segern i sin klass i Stockholm i augusti. Han har även arbetat som utbildare i The Academy där han utvecklat och genomfört utbildningar i kommunikation, försäljning, PT Management och hälsopromotion.

”Anledningen till att Simon är den som tagit sig hela vägen i processen består av flera faktorer, men det viktigaste är hans breda kompetens, tydliga struktur och målinriktade inställning som ska leda oss in i den framgång vi har som målsättning i bolagen. Hans framåtdriv, vilja och tro på att lyckas genom att våga förändra delar jag med honom. Jag välkomnar Simon till rollen och ser mycket fram emot vårt samarbete” säger Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group.

För mer information kring organisationsförändringen vänligen kontakta:

Anette Elmhag, VD Safe Education eller Helena Arnold, VD The Academy