Samarbetspartners

Qicraft/Technogym

Qicraft är nordens ledande leverantör av träningsutrustning och relaterade tjänster. Företaget är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige, Norge, Finland och Estland. Vårt gym i utbildningslokalerna i Stockholm är utrustade med träningsutrustning från Technogym. I detta gym får du som utbildningsdeltagare prova på flera olika funktionella och spännande redskap, samt att vi använder gymmet under den praktiska elevpraktiken under vår PT-utbildning.

CheckUp Trainer – Mätmetoder och Tester 

CheckUp Trainer är en Web-baserad plattform med mätmetoder och tester du som PT kan ha stor nytta av i ditt yrkesliv. Som deltagare erbjuds du 50 % rabatt på första årets användarlicens.

ExorLiv

Under din utbildning till personlig tränare får du prova på detta program som innefattar programkonstruktion och träningsplanering. Om du vill prenumerera på programmet erbjuds du 20 % på första årets licensavgift.

Gococo

Under din utbildning har du möjlighet att beställa kompressionsstrumpor från Gococo till ett rabatterat pris. Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Sverige som sätter funktion i fokus. Gococos strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet.

GTS Konferens

I denna lokal pågår våra teoretiska ämnen på utbildningarna i Göteborg.

IQ

IQ vill bidra med en smartare syn på alkohol som leder till att alkoholens skadeverkningar minskar. Deras vision är ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan, så att ingen tar skada. Under våra utbildningar får du kostnadsfritt bl.a. ta del av en kunskapsöversikt om hur alkohol påverkar träningsresultat, på kort och lång sikt.

Kost- och näringsdata

Under din kostrådgivareutbildning kommer du att få prova på kostprogrammet Dietist XP. Du har även möjlighet att köpa detta program till ett mycket förmånligt pris.

Kaffeknappen

I våra utbildningslokaler i Stockholm bjuder vi, tillsammans med Kaffeknappen, dig på en kopp kaffe, te eller choklad.

Cardio Life

Cardio Life levererar Prestan HLR dockor och övningshjärtstartare till utbildningen ”HLR med hjärtstartare”  som ingår för alla SAFEs elever. Utbildningslokalen i Stockholm är även hjärtsäkrad och utrustad med hjärtstartare från Cardio Life. Kunskap inom hjärtlungräddning räddar liv!

Miro förlag

Kvalitetslitteratur till ett bra pris. I samarbete med Miro förlag erbjuder vi 20 % rabatt på samtliga titlar i förlagets sortiment.

Polar – En av världens ledande leverantörer av pulsmätarutrustning! 

Polar är en samarbetspartner under våra PT- och cykelutbildningar. Under din utbildning har du möjlighet att köpa utvalda produkter från Polar till förmånligt pris.

Redcord Active – Works For Every Body

Redcord Active slingträning är en rolig, utmanande och tidseffektiv träningsmetod för hela kroppen som används vid både rehabilitering, skadeförebyggande- och prestationshöjande träning. Under PT utbildningarna i Stockholm är de en del av undervisningen samt att de erbjuder rabatterade priser på slingsystem och utbildningar.

RLVNT Distribution

RLVNT är specialist inom sport-teknologi och wearables och är distributör av Wahoo Fitness i Norden. Som student hos oss har du möjlighet att inhandla träningsverktyget Wahoo fitness TICKR X till en rabatt om  20 % på utpriset.

SATS – Nordens största träningskedja!

Stor del av vår praktiska undervisning på PT-utbildningen sker på ett SATS-center. Under din utbildning får du träna kostnadsfritt på alla center i hela Norden.

Sensus

I denna lokal pågår våra teoretiska ämnen på utbildningarna i Malmö.

SISU Idrottsböcker – Sveriges Riksidrottsförbunds egna bokförlag!

Under din utbildning har du möjlighet att beställa intressanta böcker med en förmånlig rabatt (20 %) samt bli medlem i Idrottsbokklubben med bra förmåner.

Tauff

Tauff har sin inspiration från träningsformerna  löpning, kampsport och brottning. Under din utbildning till personlig tränare får du testa på detta program som innefattar funktionella parövningar, utvecklade träningsformer och färdiga program som är anpassade för allt från elitutövare till motionärer och barn. Du erbjuds 30 % rabatt på första årets licensavgift.

Tunna Sulor

Under din utbildning har du möjlighet att beställa ”barfotaskor” till en fin rabatt. Tunna Sulor har ett brett sortiment av olika märken och modeller.

Twiik

Twiik är en mobil marknadsplats för coacher och experter inom träning, kost eller mentalt välbefinnande. Genom webbverktyget lägger du upp din profil, skapar program eller utmaningar som skickas in för granskning och publicering. Enkelt, tidseffektivt och lönsamt. Genom att vara ansluten till twiiks nätverk får du ett verktyg att bygga upp ditt varumärke, öka din digitala närvaro, skapa en ny marknad mot en ny målgrupp och få nya intäktskällor.