Tävlingen är avslutad. Stort grattis, Nathalie Akselsen!

Hur känns det att ha vunnit en plats på utbildningen Lic. Personlig tränare?

– Tack! Det känns jättekul, vilken överraskning!

Vad ser du mest fram emot i utbildningen?

– Jag ser fram emot att götta in mig i allt! Riktigt ”nörda”, haha. Träffa nya människor och komma ut med massa ny kunskap och kött på benen.

Vad tror du om att lära några av dina klasskamrater ett och annat danssteg under utbildningen?

– Be careful what you wish for! Ska sätta dom i hårdträning. Vi börjar med balett.

Vad är dina drömmar inom träning och hälsa?

– Som professionell dansare har jag tränat hårt både fysiskt och mentalt för att nå mina drömmar. Man kan säga att jag har varit min egen största supporter – min egna PT, men ibland även min största fiende. Jag längtar efter att hjälpa andra att våga utmana sig själva att komma ur sin comfort zone, våga satsa, misslyckas och komma igen! Jag vill hjälpa andra att upptäcka endorfinerna. Att ha kul med sin träning och hitta sitt sammanhang där träning blir positivt! Drömmen är att kombinera mina erfarenheter inom dans, träning, hälsa och personlig utveckling för att jobba med människor ur ett holistiskt perspektiv, gärna i olika kreativa projekt och i direkta möten som coach/pt.

Tävlingsvillkor

Nedan följer tävlingsvillkoren för tävlingen Safe Educations vårtävling:

1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort eller ålder publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkt 2 nedan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgifts-behandling. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
2. Ansvarig för tävlingen är: Safe Education AB, 170 67 Stockholm (nedan benämnd Safe Education)
3. För att delta i denna tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
4. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.
5. För att vara med och tävla måste du:
Dela med dig av en motivering  till varför du förtjänar att vinna en PT-utbildning i formuläret. Fyll i dina kontaktuppgifter, läs och godkänn villkoren.
Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen.
6. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.
7. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast den 9 mars 2020. Vinnaren kommer att utses senast den 10 mars 2020.
8. Vinnaren utses av en jury bestående av 3 representanter från Safe Education AB.
Juryn utser vinnaren baserat på det bidrag som juryn anser ha en bra, kreativ och inspirerande motivering.
Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
9. Priset består av en utbildning till personlig tränare-utbildning (värde 58 900 kr inkl. moms)
Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn samt ort eller ålder publiceras på www.safe-education.se, Instagram och Facebook. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren.
Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.
Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
10. Anställda i Safe Education samt make/maka och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.
11. Safe Education tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Safe Education. Safe Education tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.
12. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Safe Education. Detta innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Safe Education får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Safe Educations normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
13. Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har komponerat bidraget och att motiveringen inte utgör intrång i annans rättigheter eller står i strid med annans intresse.
14. Safe Education förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om Safe Education bedömer att den tävlande har fuskat eller om bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.