Vidareutbildningar / Snabbhet

snabbhet

Spetsutbildning i snabbhet och explosiv styrketräning – lär dig mer om sprintteknik samt hur du utvecklar snabbhet och styrketränar för att bli snabb samtidigt som du undviker skador.

Boka utbildningen

Omfattning

  • 16 timmar fördelat på två dagar
  • Dagtid ca 08.00-17.00
  • 100% närvaro

Innehåll

  • Löpteknik; acceleration, maxsnabbhet, riktningsförändringar
  • Teknikanalyser
  • Balans, rörlighet och koordination
  • Hoppkoordination och hoppstyrka
  • Styrketräning för snabbhet med och utan tilläggsbelastningar
  • Testmetodik

Förkunskaper

Utbildningen vänder sig till dig som är personlig tränare, fystränare eller aktiv i individuella- och/eller lagidrotter samt andra sammanhang där löpsnabbhet och explosivitet är vitalt.

Städer & datum

Stockholm 30-31 maj 2020

Pris

5990:-

Delbetala din utbildning

I samarbete med HumanFinans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning i tex 6 eller 12 månader.

Läs mer om delbetalning

Boka utbildningen

Om utbildningen

Är du tränare och/eller aktiv idrottare, oavsett sport, och vill lära dig mer om sprintteknik, utveckla snabbhet, styrketräning för att bli snabb och hur du samtidigt undviker skador?

På denna spetsutbildning träffar du Håkan Andersson, sprinttränare med 35 års erfarenhet av elitträning i friidrott, simning, boxning, skridsko, fotboll, ishockey, basket mm. Håkan är en efterfrågad föreläsare både nationellt och internationellt med sina kunskaper och meriter. För att nämna en; Tom Kling Baptiste – en av Sveriges främsta sprinterlöpare med bland annat 13 SM tecken på meritlistan.

Mer om Håkan hittar ni på Instagram som @sprintcoach och på Twitter som @sprintcoachSWE

Boka utbildningen

Engagerade och pedagogiska
utbildare

Våra deltagare på utbildningarna säger ofta att de önskar att de hade haft lika pedagogiska, engagerade och härliga lärare i skolan. Genom att samtliga utbildare är aktiva i tränings – och friskvårdsbranschen uppnår vi också en stark förankring i arbetslivet.

Våra utbildare har ett brinnande intresse för att lära ut, en stor kompetens inom aktuellt område och en gemensam vision om att vilja bidra till att fler mår bättre.

Läs mer om våra utbildare

Boka utbildningen

Personuppgifter

Adress och kontaktuppgifter

Jag godkänner villkoren